Is my computer dying?? - Page 3 - International Association of Penturners
     International Association of Penturners
Pens for Service Members
 
Support The IAP

Go Back   International Association of Penturners > Community Forums > Casual Conversation
  Forgot Password
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read
Casual Conversation Off-topic, general chat.


Logged on members can hide ads!

Welcome to penturners.org!

You've found the home of The International Association of Penturners. You are currently viewing our site as a guest, which gives you limited access to view discussions, photos, and library articles.

Consider joining our community today. You'll have full access to all of our content, be able to enter our contests, find local chapters near you, and post your questions and share your experience with our members all over the world.

Membership is completely free!!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2018, 02:05 PM   #21 (permalink)
 
sbwertz's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Phoenix, AZ
Posts: 2,436
Photos: 25

Default

JT, pm sent
__________________
Sharon in Phoenix

sbwertz is offline   Reply With Quote Top
Old 08-20-2018, 03:10 PM   #22 (permalink)
 
jttheclockman's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA.
Photos: 83

Default

Quote:
Originally Posted by sbwertz View Post
JT, pm sent
Returned back to you. Thanks Sharon.
__________________
John T.
jttheclockman is offline   Reply With Quote Top
Old 08-20-2018, 11:39 PM   #23 (permalink)
 
jttheclockman's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA.
Photos: 83

Default

Just found my old receipt for the computer and yes this computer is 10 years old as of May. Has served me well.
__________________
John T.
jttheclockman is offline   Reply With Quote Top
Advertisement
Old 08-22-2018, 02:35 PM   #24 (permalink)
 
jttheclockman's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA.
Photos: 83

Default Back on Line

Just wanted to update those that responded to my question. It was the power supply that went bad. Had it replaced and now everything is working the way it use to. It loaded real fast. So for now we are happy again and maybe get a few more years out of this computer.

I want to again thank all that responded here and in PM. We are back on line.
__________________
John T.
Likes: (2)
jttheclockman is offline   Reply With Quote Top
Related Content
Logged on members can hide ads
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -5. The time now is 05:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0

Content Copyright © 2003-2018 by Penturners.org, LLC; All Rights Reserved
Terms Of Service   Acceptable Use Policy